Barbecue Events en Catering

Barbecue events & catering

We leveren maatwerk. Dit betekent dat we wel een keuze hebben, als voorbeeld op de site, maar onze gasten alle kanten op kunnen. Dus niet het standaard, gewoon LEKKER wat anders! Onze smaak is “dat niet alles hetzelfde smaakt”. Op een gegeven moment smaakt het overbodig naar rook, daar waken wij voor. Mooie verschillende rubs en marinades, uitgesproken en wat vlakker voor een aangename combinatie.

We werken met Big Green Egg, The Bastard en zijn in het bezit van een Yoder smoker de “Cheyenne”, ook mogelijk in combinatie onze Morris pick up foodtruck. Deze Morris kan ook worden ingezet met een pizza steen oven bijvoorbeeld.
Onze buffetten hebben een luxe en verzorgde uitstraling en prijstechnisch concurrerend met het midden segment. We investeren in ‘net dat beetje extra’. Jeans, leren schorten en de bediening op hippe sneakers.

Een evenement organiseren, daar komt veel bij kijken Je wilt je gasten ook een lekker drankje aanbieden. Vraag daarom naar ons drankenarrangement! Wij bieden een ruim assortiment aan om al uw gasten te voorzien van lekkere dranken bij uw evenement. Alles wordt geregeld van A tot Z.

We verzorgen complete events, bedrijfsevents en verjaardagsfeesten, zakelijk en particulier.

We werken met gerenommeerde partners voor de eventuele inhuur van de materialen, tenten & personeel. We verzorgen uw event compleet. Hostessen, muziek, beveiliging en aankleding. We kunnen het allemaal regelen!

BBQEvents & catering organiseren i.s.m. betrouwbare partners voor een goede prijs! Daar staan wij voor.

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan